BEHANDELING
& WERKWIJZE

Cranio sacraal therapie is een lichaamsgerichte aanpak. Als therapeut luister ik naar wat het lichaam ‘vertelt’ bijvoorbeeld door middel van pijnuitingen, en stimuleer ik het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Tijdens de behandeling geef ik aandacht aan lichaam en geest, want die zijn één geheel. Mijn aanpak is gericht op een andere manier van gezond worden en blijven, en is een aanvulling op de reguliere medische gezondheidszorg.
 

Als u contact met me opneemt, maken we snel een afspraak. Ter voorbereiding op de eerste sessie stuur ik u een vragenlijst toe. Desgewenst verschaf ik eerst, geheel vrijblijvend, meer informatie per mail of telefoon.

Als u bij mij in de praktijk komt, ontvang ik u direct in mijn behandelruimte (lift aanwezig). Na een inleidend gesprek, nodig ik u uit gekleed plaats te nemen op een comfortabele behandeltafel. Trekt u vooral gemakkelijk zittende kleding aan, eventueel warme sokken. De behandeling is respectvol en pijnvrij en bestaat uit zachte aanrakingen met de handen, zonodig in combinatie met praten.


Bij volwassenen duurt de behandeling ongeveer een uur bij kinderen en baby’s een half uur. Het totale traject bestaat meestal uit drie tot tien behandelingen, met een interval van één à twee weken. Uiteraard in onderling overleg.

 

 

 

 

 

“Ik heb oude angsten kunnen loslaten”

wp98a54c41.png
wpb84d63ce.png
wp39873bb7.png