Ervaringen van cliënten

  • Ik ben Cranio gaan proberen omdat ik al een tijd last had van stressklachten. Tijdens en na een Cranio sessie ervaar je een diepe ontspanning en het heeft mij doen realiseren dat ik teveel in m'n hoofd zat en te weinig naar m'n lichaam luisterde. Cranio heeft er zeker toe bijgedragen dat ik signalen van m'n lichaam nu sneller serieus neem.
  • Heel vaak had ik een gespannen gevoel, het lukte niet meer om echt te ontspannen. Regelmatig hoofdpijn. Vermoeid. Niet lekker in mijn vel. Moeite om mensen toe te laten. Cranio heeft mij geleerd door middel van visualisatie spanning te verminderen. Daardoor voel ik me lichter, opener, blijer en aanwezig in mezelf. Ik heb veel meer energie.
  • Ik kwam na een burn-out bij Winnie terecht, was weer aan het werk maar was nog niet in balans en had nog klachten zoals slecht slapen, lusteloosheid, vergeetachtig, moeite met concentreren en hoofdpijn. Daarnaast was ik gefrustreerd dat het herstel zo langzaam ging. Door de sessies ben ik geleidelijk aan meer bewust geworden van mezelf en wat ik voel. Als praktisch persoon dacht ik altijd dat ik niet gevoelig was, maar tijdens de sessies en gesprekken met Winnie kwam ik erachter dat ik wellicht wat gevoeliger was dan ik zelf dacht en dat ik het lastig vind om hiermee om te gaan. Winnie heeft een aantal visualisaties gegeven die ik kan toepassen als ik me bijvoorbeeld meer open wil stellen of als ik me meer in het 'nu' wil voelen (i.p.v. in mijn hoofd). Door de sessies ben ik bewuster geworden van mezelf en de visualisaties zijn een praktisch hulpmiddel om toe te passen. Ik ben van gesloten naar wat opener gegaan en dat maakt alles wat luchtiger en makkelijker. Ik kan meer mezelf zijn en heb nu een aantal mensen om me heen waar ik mezelf kan - en durf - te laten zien. Deze richting was ik al ingeslagen tijdens het herstel van mijn burn-out en Winnie’s sessies hebben geholpen om hiermee verder te komen. 
  • Mijn hulpvraag ging over pijn in kaak bij oor en slaap en daarnaast was er nog een aaneenschakeling van allerlei andere klachten. Kortom: alles lag overhoop; ik voelde grote onrust in het lijf. Na de 2de sessie ervoer ik al rust en ontspanning. Ik had het gevoel dat het weer klopte van binnen. En dat is een goed gevoel na al die onrust.
  • Ik had last van chronische vermoeidheid en psychosomatische pijnen, duizelingen, hoofdpijn, misselijkheid. In deze klachten is weinig tot geen verbetering gekomen. Wel zijn door de sessies de psychologische gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering verbeterd. Daarmee bedoel ik verbetering wat betreft eigenwaarde, het gevoel er te mogen zijn, minder moeite met afhankelijkheid, het kunnen voelen dat ik een lichaam heb, dat ik gewicht heb (voor het eerst in mijn leven!), minder woede en boosheid, meer contact met mijn eigen behoeftes, minder gericht op de behoeftes van anderen, beter 'nee' kunnen zeggen.
  • Ik kwam bij Winnie vanwege zeer hinderlijk oorsuizen. Ik had er al een paar weken last van en sliep daardoor slecht. Tijdens de sessies is mij duidelijk geworden dat het oorsuizen vooral stress gerelateerd is. Ik heb een oefening van haar gekregen om mijn stress niveau te reguleren. Ook nu doe ik deze oefening nog regelmatig, als ik weer last heb van oorsuizen en het werkt (bijna) altijd goed. Mijn klacht is duidelijk verminderd en ik ben me meer bewust geworden van wat bij mij stress veroorzaakt. Ik voel me over het algemeen relaxter.
  • Ik ben bij jou terecht gekomen voor stress gerelateerde klachten en oorsuizen. Jouw uitleg over de werking van de onderdelen in de hersenen die te maken hebben met stress regulatie, maakt het voor mij een stuk makkelijker om er afstand te nemen en te denken: dit is morgen weer over. Het uiteindelijke resultaat is dat ik veel meer innerlijke rust heb gevonden en die ook makkelijker kan vast houden. En meer begrip op kan brengen voor mezelf, als het een stressvolle dag is.

Zoek jij ook hulp voor je klachten? BEL of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij

Our website is protected by DMC Firewall!